Laatste aanpassing: 19 september 2018 15:30

Over mij
Coach - Psychic - Medium - Healer
Mijn naam is 


Graag wil ik mij even voorstellen. Ik heb een heerlijk gezin met een lieve man en drie prachtige zonen.

Zolang ik mij kan herinneren heb ik al in contact gestaan met de ´andere´ wereld. Er gesprekken mee gehad en ook kunnen zien. Al snel leerde ik dat dat niet geaccepteerd werd en heb het vermogen succesvol weten te onderdrukken. Af en toe kwam het toch de kop opsteken en twijfelde ik aan mijn verstand.

Steeds vaker raakte ik in contact met overledenen en gidsen. Totdat ik in 2010 besloot er iets tegen te gaan doen of er iets mee te gaan doen. Als eerste heb ik een psycholoog bezocht om zeker te weten dat ik al mijn knikkers op een rijtje had staan. Geheel geestelijk gezond verklaart ben ik daarna op zoek gegaan naar iemand die mij zou kunnen begeleiden.

Door het lot/universum/toeval/kismet/god raakte ik verzeild op een spirituele beurs van Nicole van Olderen. Door haar heb ik geleerd om er goed mee om te gaan en het vermogen verder te ontwikkelen. De rest van mijn pad tot nu toe kun je vinden op mijn spirituele CV. Van rups tot vlinder.

Inmiddels heb ik veel geleerd en ben ik nog steeds aan het leren. Heerlijk vind ik het om mijn kennis uit te breiden via het volgen van cursussen en workshops. Alles wat ik leer geef ik weer door in mijn cursussen en workshops. Alles waar je wat aan hebt neem je mee op je eigen pad. Ook mijn kennis doorgeven vind ik heerlijk om te doen.

Ik voel mij dankbaar dat ik mijn vermogen nu ook kan gebruiken om mensen verder te helpen op hun pad, door middel van het geven van readings of coaching-sessies. Ook ben ik dankbaar voor mijn goed betaalde baan, want daardoor is het voor mij mogelijk om ook mensen te kunnen helpen die deze vorm van spirituele hulp normaal gesproken niet kunnen betalen.

Dankbaar dat ik dit kan en mag doen.
Designed by Recati WebDesign